Container huren? Kisjes heeft de container die u nodig heeft!

Met een keuze uit meer dan 500 opslagcontainers in allerlei variaties en afmetingen vindt u bij Kisjes altijd de container die u nodig heeft. Waarom een container van Kisjes? Onze opslagcontainers helpen u bij het voorkomen van diefstal, vernieling en vervuiling van uw waardevolle materialen en gereedschappen. Onze containers zijn binnen een dag leverbaar, wind- en waterbestendig en standaard voorzien van goed sluitwerk.
Wij bieden totaaloplossingen met onze combinatiecontainers, opslagruimte, toiletruimte en een schaft- of transformatordeel, ideaal voor uw bouwplaats. Specifieke wensen inzake de kleurstelling of bestickering van de containers? Ook hier speelt Kisjes op in, wij denken graag met u mee!

SPECIFICATIES VAN ONZE CONTAINERS
Een keuze uit 500 opslagcontainers vraagt om specificaties. Heeft u specifieke eisen aan de container(s) of bent u opzoek naar een bepaalde afmeting, bekijk onze uitgebreide lijst. Staat het juiste formaat er niet tussen? U kunt de juiste kleur niet vinden? Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie en prijsopgave.
Kisjes biedt u optimale leveringsgarantie. U heeft dringend een container nodig die wij niet voorradig hebben? Kisjes Verhuur BV garandeert dat u de gewenste container op de gewenste datum en plaats geleverd krijgt!

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar