In 1904 kreeg Roelof Kisjes, zoon van havenmeester en brugwachter van het Apeldoorns Kanaal Jan Kisjes, al gauw in de gaten dat veel goederen die in de haven gelost werden niet afgehaald werden door de ontvangers. Roelof aarzelde geen moment, hij kocht paard en wagen en begon voor zichzelf. Het duurde niet lang voordat hij zich vestigde in het pand Kanaal Noord 101 vlakbij de Deventerbrug. 

Door het verstrijken van de jaren werden paard en wagen vervangen door vrachtwagens en inmiddels was ook zoon Jan in het bedrijf gekomen, de bedenker van het kleurenschema, licht- en donkergroene cabines met rode wielen. Met de verdere groei kwamen de moderne vrachtwagens in beeld, veelal van het Nederlandse merk DAF. De groeiende klantenkring stelde steeds meer eisen, waardoor de eerste hydraulische kraan op een vrachtwagen werd gemonteerd, tussen cabine en laadbak in. Een echte uitvinding in die tijd, het was het begin van verregaande specialisatie met de nodige klantvoordelen: met één auto laden, lossen en hijsen, het leidt nog steeds tot flinke kostenbesparingen.

De zaken gingen goed en het wagenpark werd verder uitgebreid, de derde generatie Kisjes, Roelof Kisjes, vernoemd naar zijn grootvader, kwam aan het roer te staan.
Ruim 100 jaar Kisjes, van generatie op generatie waarbij hard werken, klaarstaan voor klanten en voortdurende uitbreiding nog steeds wordt nagestreefd. Een modern familiebedrijf, met een up to date wagen- en containerpark, gezond en klaar voor de toekomst.

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar

Container huren? Kisjes heeft de container die u nodig heeft!

U bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? U heeft een HACCP koelcontainer nodig? Of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw werkplaats? Kisjes Containerverhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw verhuurvraag!

lees verder >