Heb je een vraag?
Stel hem aan Roelof, Gerbrand of Peter!

Roelof Kisjes

Roelof Kisjes

Adviseur

055 303 42 90 roelof@kisjes.net
Gerbrand Oterdoom

Gerbrand Oterdoom

Directeur

06 576 792 04 gerbrand@kisjes.net
Peter Maneschijn

Peter Maneschijn

Planner

055 303 42 92 planning@kisjes.net

Of stel je vraag hier. We helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een prettige samenwerking vraagt om persoonlijk contact

Kisjes gaat voor de persoonlijk benadering. Wij houden van mensen, van ons vak en van transportvraagstukken. Wij hechten veel waarde aan een prettige relatie met u en uw bedrijf. Een goede verstandhouding en samenwerking stelt ons in staat onze dienstverlening continue op uw vragen en wensen af te stemmen.

Bij complexe transportopdrachten zorgen wij, indien gewenst, voor draaiboeken vooraf en een goede evaluatie achteraf. Door onze ervaring, aanpak en klantgerichte service bouwen wij al meer dan 100 jaar langdurige relaties op met onze klanten. Constructeurs, bouwers, aannemers, installateurs, gemeenten, machinebedrijven, energiebedrijven en (semi-) overheidsbedrijven, Kisjes heeft voor iedereen een passende oplossing!

Container huren? Kisjes heeft de container die u nodig heeft!

U bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? U heeft een HACCP koelcontainer nodig? Of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw werkplaats? Kisjes Containerverhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw verhuurvraag!

lees verder >