Kisjes streeft naar duurzaam ondernemen

Naast duurzaam ondernemen helpt Kisjes hun opdrachtgevers graag bij het behalen van gestelde duurzaamheiddoelstellingen. Het transportbedrijf loopt voorop bij het invoeren monitoren van duurzame ontwikkelingen. Om daad bij het woord te voegen investeert Kisjes in een modern wagenpark met Euro5- en inmiddels enkelen met Euro6-motoren, dit zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder CO2. Kisjes is actief met het ‘Greendriver’-project; een ‘groen rijden’-programma waarbij zij het verbruik en de rijstijl van de chauffeurs continu monitoren, analyseren en bijsturen. Voor de beroepschauffeurs heeft Kisjes de training voor het ‘nieuwe rijden’ toegevoegd aan het verplichte nascholingstraject ‘Code 95’.

Niveau 5 op de CO2-prestatieladder
Nieuw is de CO2-Prestatieladder die bedrijven helpt hun CO2 te reduceren. Met deze ontwikkeling worden bedrijven gestimuleerd om hun CO2-uitstoot en die van hun leveranciers te kennen en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot door de eigen bedrijfsvoering en projecten terug te dringen. Kisjes BV heeft niveau 5 op de CO2- Prestatieladder. Je laten certificeren volgens deze ladder kost veel tijd en geld, maar het verdient zich onmiddellijk terug in termen van lagere brandstof- en onderhoudskosten. Het materieel gaat langer mee en daarbij komen de vele duurzaamheidvoordelen voor onze klanten, waaronder de aannemerij en andere sectoren.”

Een kwaliteitsmanagementsysteem met ISO 9001
De ISO 9001-norm voor kwaliteitsmanagementsystemen wordt wereldwijd erkend. Kisjes beschikt over een IS0 9001 certificering en is onderscheidend met efficiënte structuren, goede werkprocessen en klantgerichte service, wat bijdraagt aan de kwaliteit van onze transportdiensten en containerverhuur.

Een veilige werkomgeving met VCA**
De VCA* certificering is gericht op de directe beheersing van veiligheid, gezondheid en milieuaspecten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Kisjes heeft de VCA** certificering, deze is tevens gericht op de ondersteuning van de aspecten veiligheid, gezondheid en milieu in beleid, organisatiestructuur en verbetermanagement. Het belang van een veilige werkomgeving wordt hierdoor organisatie breed gedragen. Binnen Kisjes neemt iedereen kennis van het streven van de organisatie en wordt er toegezien op de naleving van deze doelstellingen op alle lagen in de organisatie.

Kisjes Transport & Verhuur is aangesloten bij de SKAO. Meer informatie kunt u vinden op www.skao.nl.

Downloads

Co2 Voortgangsrapportage – 1e helft 2019

Co2 Footprint 2019 project met gunningsvoordeel Liander – Kisjes Transport & Verhuur

Co2 Footprint 2019 – Kisjes Transport & Verhuur

ISO 9001 2015.PDF

Certificaat VCA 2008.PDF

Sector- en keteninitiatieven – Kisjes Transport & Verhuur

Plan van aanpak Co2 reductie 2018-2023 – Kisjes Transport & Verhuur

CO2 footprint 2018 totaal Liander

CO2 footprint 2018 totaal en per FTE

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar

Container huren? Kisjes heeft de container die u nodig heeft!

U bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? U heeft een HACCP koelcontainer nodig? Of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw werkplaats? Kisjes Containerverhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw verhuurvraag!

lees verder >